South Bay Las Mesas II Estepona – Door AEDAS Homes en Riva

Een nieuwe ontwikkeling aan de strand kant van Estepona van 2 en 4 slaapkamer woningen.

Vanaf €259,500.

Riva Property Group presenteert in samenwerking met ontwikkelaar AEDAS Homes de tweede fase van South Bay Las Mesas, welke nu off-plan beschikbaar is.

South Bay Las Mesas II ligt op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van Estepona en beschikt over ruime, met licht gevulde interieurs en grote terrassen om van het uitzicht te genieten.

De nieuwe ontwikkeling is zeer goed geprijsd en ideaal voor investeringen. Fase 1 is al uitverkocht dus kom nu in actie om uw keuze van de beste eenheden te reserveren voordat de prijzen omhoog gaan.

Download de onderstaande brochure voor gedetailleerde informatie, plattegronden en technische specificaties en neem contact met ons op voor prijzen en exclusieve aanbiedingen. We hebben ook een showhuis beschikbaar om ter plaatse te bezoeken, wat de beste manier is om South Bay Las Mesas II te ervaren. Bezichtiging is op afspraak, dus neem contact op als u wilt bezoeken.

DOWNLOAD SOUTH BAY LAS MESAS BROCHURE / FLOORPLANS PDF

Contacteer ons over South Bay Las Mesas, Estepona

Telefoon: +34 952 781 886
Email: info@rivapropertygroup.com

Deel dit eigendom

DOWNLOAD SOUTH BAY LAS MESAS BROCHURE / FLOORPLANS PDF

Aanvraag / Organiseer een bezichtiging

 

Kenmerken

South Bay Las Mesas is ontworpen en gelegen om op te treden als een op zichzelf staande luxe faciliteit terwijl het wordt geïntegreerd in de stad Estepona. Een groot voordeel is dat u te voet toegang krijgt tot alle diensten die u nodig hebt.

Het complex, bestaande uit 47 woningen, heeft een avant-gardistische, mediterrane uitstraling met prachtige terrassen en fantastisch uitzicht op zee. Grote ramen zorgen voor een royale hoeveelheid mediterrane zon. Designer open keukens met strakke lijnen komen samen in de woonkamer om maximale ruimte te bieden. De perfecte balans tussen mediterrane traditie en moderne bruikbaarheid.


  • Zwembaden

  • Kinder Zwembad

  • Fitness

  • Tuin

  • Dakterras

  • MULTIFUNCTIONELE RUIMTE


DOWNLOAD SOUTH BAY LAS MESAS BROCHURE / FLOORPLANS PDF

South Bay Las Mesas Foto’s
3d Virtual Tour
AEDAS Homes in samenwerking met Riva Property Group.

AEDAS Homes is een projectontwikkelaar met veel ervaring. Ze hebben momenteel een vastgoedportefeuille die voornamelijk bestaat uit percelen voor de ontwikkeling van meer dan 12.000 woningen. Alle percelen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van locatie en kenmerken.

Ze staan ​​bekend om hun inzet voor professionaliteit, maatwerk, kwaliteit, design, innovatie en duurzaamheid.

DOWNLOAD SOUTH BAY LAS MESAS BROCHURE / FLOORPLANS PDF